A hajó sem magától megy…

A hajó sem magától megy…

Képzeljétek el, amikor kicsi voltam, sokáig azt hittem, hogy a hajóknak nem kell üzemanyag. A nagyapámnak volt egy vitorlás hajója. Gyakran jártunk le hozzá a nyaralóba, és egész napokat a vízen töltöttünk. Minden érdekelt a hajózással kapcsolatban, a kötelek megcsomózása, a kormányzás, a vitorla felhúzása…De valahogy azt nem vettem észre, hogy a hajó sem mindig tud csupán a széllel közlekedni, néha be kell kapcsolni a motorját. Amikor a nagypapám egyszer kijelentette, hogy elfogyott a motor olaj, és el kell mennie venni, nagyon csodálkoztam, hogy a hajóba is kell olaj. A nagyobbak meg valószínűleg jót nevettek ezen, bár erre én már nem tudok visszaemlékezni. Nekem inkább a hajózás hangulata, a családdal töltött idő, a nyár és a vízpart illata maradt meg, és egész életemre szép emlékként fog élni bennem.

Úgy tűnik, örököltem valamit a víz és a vízi járművek szeretetéből, mert nekem meg motorcsónakom van. Természetesen ebbe is kell motor olaj, amit én leginkább az olajwebshop.hu oldalon szoktam beszerezni. Eleinte nem nagyon tudtam, hogy hol lehet vízi járműbe is alkalmas olajat vásárolni. Az interneten kezdtem el keresgélni, és ekkor találtam meg az Olajwebshop honlapját. Hamarosan láttam, hogy elérhető rajta vízi járműbe való motor olaj is. Számtalan fajta különböző termék található a webáruházban, közöttük biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A vízi közlekedésre szánt olajoknak vannak különleges tulajdonságai, melyek alkalmassá teszik a körülményekhez való alkalmazkodásra. Ilyen például, hogy korróziógátló tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint alapvető előnyös tulajdonságaikat képesek megőrizni tengervízben is. Az oxidációs ellenállásuk is jobb, továbbá habzásgátló és dugulásgátló tulajdonságaik szintén vannak. Ezek mind nagyon fontosak a vízi használat során. Az egyes motor olajok képeire kattintva megtekinthetjük a termékek tulajdonságait, gyártójukat, árukat, egyéb jellemzőiket.

A weboldalon azonban nem csak motorcsónakba és hajóba való termékek érhetők el, és nem is csupán motor olajokat vásárolhatunk. Elérhetők még szűrők, adalékok, fékfolyadékok, autó és motorkerékpár ápolók külső és belső használatra egyaránt, szélvédőmosók, jégoldók és jégkaparók, szivacsok, kefék, és egyéb tisztításhoz szükséges eszközök, biciklitisztításhoz való kellékek, hűtőfolyadékok, gyújtógyertyák, kötelező biztonsági felszerelések, ablaktörlőlapátok… A honlapon jelen lévő termékek mennyiségéből is látható, hogy az olajwebshop.hu egy nagyon sokoldalú felület. Ha csak az olajokat nézzük, kapható motor olaj autóhoz vagy motorhoz, teherautóhoz, kerti gépekhez, vásárolható váltóolaj, ipari és mezőgazdasági olaj, hidraulika olaj, és -mint ahogy már említettem- vízijármű működéséhez szükséges olaj is.

Nekem nagyon tetszik, hogy a weboldalon sok segítséget nyújtanak a felhasználóknak. Több online kereső használatát is elmagyarázzák videókban, melyekkel egyszerűen megtudhatjuk, hogy milyen motor olaj vagy szűrő kell a járművünkbe. Emellett a webáruház kezeléséhez is elérhető egy segédlet. A “Tippek, trükkök a webáruház használatához” című cikk ahhoz szolgál magyarázattal, hogy hogyan tudjuk a lehető leghatékonyabban használni a honlapot. Arra, hogy regisztráljunk a weboldalra, szintén van lehetőség. Ha a felületen legalulra görgetünk, a “Vásárlói fiók” felirat alatt találjuk a regisztráció, belépés, kosár, kedvencek, valamint a profil lehetőségeket. A regisztrációhoz email címre, jelszóra, telefonszámra, névre, lakcímre, valamint az általános szerződési feltételek és az adatkezelési tájékoztató elfogadására van szükség.

A szállítást a Fáma futárszolgálat és az MPL végzi. A kiszállítható csomagoknak 20 kg alattinak kell lenniük, a nehezebb termékekre más szállítási díjak érvényesek. Továbbá szerencsére arra is van mód, hogy csomagautomatába kérjük a rendeléseket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.